Abonnementen

Meer informatie over Leapo

Leapo is het online lesportaal van WisMon. Je vindt hier praktische informatie over diverse onderwerpen zoals robotica, programmeren, 3D-printen, VR en W&T. Je krijgt handvatten aangereikt waarmee je als leerkracht direct je lessen kunt innoveren. Je kunt hierbij denken aan uitgewerkte leerlijnen met lesbrieven en cursussen. De content wordt door het jaar heen uitgebreid, zodat je altijd vernieuwend materiaal bij de hand hebt.

Leapo is een online lesportaal voor leerkrachten uit PO en VO die aan de slag willen met onderwerpen als robotica, programmeren, 3D-printen VR en/of W&T. Leapo geeft jou alle handvatten om aan de slag te gaan met jouw klas.

Bij een abonnement op één of meerdere thema’s krijg je:

  • Tools en handvatten om direct aan de slag te gaan in jouw klas;
  • Vernieuwende content die jou door het jaar heen voorziet van informatie en inspiratie om jouw lessen te innoveren, hierbij kun je denken aan lesbrieven en cursussen;
  • Toegang tot online inspiratie bijeenkomsten;
  • De service van WisMon, waar je terecht kunt voor al je vragen.

Als abonneehouder krijg je toegang tot het online lesportaal. Je krijgt toegang tot het onderwerp waar jij een abonnement op hebt. Je hoeft niks te downloaden, alles is toegankelijk via het internet. Als abonneehouder krijg je een beheerdersaccount. Onder dit account kunnen -afhankelijk van je abonnementsvorm- leden worden toegevoegd die ook gebruik kunnen maken van de omgeving. Het abonnement heeft een duur van minimaal een jaar en wordt automatisch met 1 jaar verlengd. Abonnement is jaarlijks opzegbaar.

Wij gaan er van uit dat je beschikt over een 3D-printer of een Makeblock robot als je aan de slag gaat met de betreffende cursussen. Voor sommige cursussen heb je geen aanvullende leermiddelen nodig. In onze webshop zijn leermiddelen als 3D-printers of VR-brillen aan te schaffen.

Wil je een abonnement afnemen? Kies hierboven één of meerdere abonnementen en doorloop vervolgens alle stappen. Na aanmelding heb je direct toegang tot de cursussen en ontvang je binnen enkele dagen van ons een factuur.

Je mag ons altijd bellen of mailen voor meer informatie, we helpen je graag.